Júlia Sesé, directora titular

Júlia Sesé, directora del Cor Ariadna de l'Agrupació Cor Madrigal

És la primera llicenciada en Direcció coral de l’ESMUC. Els seus professors van ser Pierre Cao, Mireia Barrera i Josep Vila i Casañas.

Va ser seleccionada per participar en l’Eric Ericson Masterclass 2011 (Holanda), on va treballar amb el Netherlands Radio Choir i el Netherlands Chamber Choir, sota la tutel·la de Michael Gläser i Jos van Veldhoven. Ha ampliat els seus estudis de direcció en cursos a Itàlia, Noruega i Espanya, amb mestres com Johan Duijck, Simon Carrignton, Dale Warland i Harry Christophers.

Dirigeix el Cor de cambra Anton Bruckner de Barcelona , el Cor de noies Exaudio d’Igualada i el Cor Ariadna de l’Agrupació Madrigal de Barcelona . Imparteix tècnica vocal al Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers . És membre del jurat en el Concurs Coral de Malgrat de Mar que es dur a terme cada any el primer cap de setmana d’octubre.

Paral·lelament a la seva activitat com a directora, desenvolupa també la seva carrera com a cantant solista. Actualment cursa el Grau Superior a l’ESMUC en l’especialitat de cant clàssic amb Mireia Pintó i Xavier Mendoza.

Ha estat guardonada els anys 2010 i 2011 amb una de les beques que la Fundació Victòria del Àngels atorga a joves cantants. En el terreny del lied ha rebut masterclass de Hartmut Höll i Wolfram Rieger.

Dels seus concerts més recents com a solista cal destacar el Gloria i Magnificat de Vivaldi amb l’Orquestra Barroca Catalana al juny i octubre 2011; el monogràfic del compositor Baltasar Bibiloni a la sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona al febrer 2011; la producció amb l’orquestra Girona XXI del Magnificat de John Rutter al desembre 2010 i els concerts a l’Auditori Can Roig i Torres amb l’orquestra Murtra Ensemble de El retablo de Maese Pedro de Falla al maig 2010. Amb anterioritat ha cantat també la Missa de batalla de Joan Cererols, el Requiem de John Rutter, el paper de Madame Lidoine de l’òpera Dialogues des carmélites de Francis Poulenc.

Del 2004 al 2006 formà part de la companyia Dagoll Dagom en la reposició del seu musical Mar i cel al Teatre Nacional de Catalunya i al Teatre Victòria.

Pròxim Concert


Cor Ariadna de l'Agrupació Cor Madrigal. Si voleu contactar amb nosaltres aneu a contacte.
Copyright 2007. Fet amb Textpattern disseny de Joan Chaparro amb fotografies de diversos autors.