Activitats del curs 2013/2014

08 octubre 2014

El Cor Signum durant el concert a l'Abadia de St. Guilhem le Désert

Les activitats del cor durant el curs 2013/2014 han estat les següents:

2 novembre 2013. Rebuda del cor London Welsh Chorale de Londres al Convent dels Franciscans de Sant Antoni de Pàdua de Barcelona, amb el següent programa: una primera part el Cor Sîgnum va interpretar cançó catalana a capel.la i el London Whelsh Chorale va interpretar música anglesa i gal.lesa, en la segona part conjuntament es va interpretar el Requiem de G. Fauré dirigida per Edward-Rhys Harry, director del LWC amb la soprano Nerys Jefford, el baríton Àlex Soria i al piano Annabel Thwaite. El concert va finalitzar amb el Cant dels Ocells dirigint ambdós cors Jordi Marin.

Concert del Cor Signum i cor London Welsh Chorale
Abadia de St. Guilhem le Désert

15 desembre 2013. Concert trandicional amb els Cors de l’Agrupació Cor Madrigal a l’Escola Sant Gregori. I com cada any es demana a un compositor l’harmonització d’una nadala per cantar-la entre tots els cors des dels petits de l’Esquellerinc fins al mateix Cor Madrigal, aquest any Albert Guinovart va harmonitzar el Rabadà.

17 desembre 2013. Concert de Nadales ofert a la Casa Sagnier del c/Brusi.

28 març 2014. Concert dels Divendres Corals de la FCEC a l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia on cantàrem la Missa Brevis de Gounod, amb Alegria Arolas a l’orgue.

16 maig 2014. Primavera Coral promocionat per l’Ajuntament de Barcelona al Centre Cívic Pere Pruna amb la Missa Brevis de Gounod, amb Alegria Arolas a l’orgue.

7 juny 2014. Viatge de fi de curs al Languedoc, França. Concert a l’Abadia de St. Guilhem le Désert, hem cantat la Missa Brevis de Gounod amb Alegria Arolas al piano, parts del Requiem de Fauré, amb Paquita Ruíz al piano i cançó catalana tant a capel.la com amb acompanyament d’acordió a càrrec de Montserrat Bonet. Conjuntament amb la Corala de St. Guilhem i la Nadalenca de Montpeller es van cantar cançons occitanes.

Pròxim Concert

Cor Signum de l'Agrupació Cor Madrigal. Si voleu contactar amb nosaltres aneu a contacte.
Copyright 2007. Fet amb Textpattern disseny de Joan Chaparro amb fotografies de Pere Que Quer i altres autors.