Sängerrunde Kritzendorf (Àustria) i el Cor Sîgnum a la Capella Reial de Santa Àgata

13 novembre 2011

Concert del Cor Sïgnum i el Quartet Glosa a la Capella de Santa Àgata

El diumenge 30 d’octubre de 2011 vàrem rebre la visita dels dos Cors Sängerrunde de Kritzendorf (un cor d’homes de veus fortes i un cor de dones, menys nombrós, de recent creació), amb els quals vàrem celebrar conjuntament un concert a la Capella Reial de Santa Àgata.

Sîgnum, acompanyats pel Quartet Glosa (flautes) (Núria Fuster, Carme Batallé, Anna Torra i Àngela Marsal), va interpretar Música del Renaixement del segle XVI.

El programa dels Cors Sängerrunde de Kritzendorf va tenir dues parts: En la primera Katharina Tschakert (soprano) i Christoph Eberhardt (piano) van interpretar dos Lieds de Franz Schubert: Rastlose Liebe (D.138) i Auf dem Wasser zu singen (D.774). En la segona part el Cor d’Homes i el Cor de Dones van interpretar Música austríaca del segle XIX i Cançons populars.

Com a cloenda, Sängerrunde Kritzendorf i Cor Signum van cantar el Cavaller Enamorat i Andachtsjodler, dirigits per Jordi Marin i Wolfgang Weyr-Rauch, respectivament.

Concert del Cor Sängerrunden a la Capella de Santa Àgata
Concert del Cor Sängerrunden a la Capella de Santa Àgata
Concert del Cor Sïgnum i el Cor Sängerrunden a la Capella de Santa Àgata

Aquesta visita ha enfortit les relacions d’amistat iniciades entre els dos Cors el passat desembre 2010 a Viena. I també ha suposat un acte significatiu a la ciutat de Barcelona ja que el dilluns 31 d’octubre, al matí, en motiu de la trobada, Sangërrunde va plantar un arbre de la Baixa Àustria al Jardí d’Àustria del Parc Güell. L’acte va estar presidit per representants dels Ajuntaments de Kritzendorf i Barcelona i pel Cònsul d’Àustria a Barcelona.

Anna Maria Quer, presidenta del Cor Sîgnum, plantant el cirerer.
El president del Cor Sängerrunden plantant el cirerer.
Cartell que explica la història del cirerer
El Cor Sängerrunden cantant durant la plantada del cirerer

Pròxim Concert

Escolta el cor

Cor Signum de l'Agrupació Cor Madrigal. Si voleu contactar amb nosaltres aneu a contacte.
Copyright 2007. Fet amb Textpattern disseny de Joan Chaparro amb fotografies de Pere Que Quer i altres autors.