Cor Signum de l’Agrupació Cor Madrigal

Cor Signum de l'Agrupació Cor Madrigal

El Cor Sîgnum de l’Agrupació Cor Madrigal, interpreta música coral de diferents èpoques, des del renaixement, passant pel barroc fins a la música contemporània; canta a quatre veus mixtes,i es fa especial atenció al treball de la veu, adequat als seus cantaires. El repertori inclou música religiosa, d’autor, tradicional catalana i popular d’arreu del món.

Inicia la seva trajectòria coral l’any 1981, a Barcelona, sota la direcció de Maria Drets i Muntades. Des de 1992 a 2003 es fa càrrec de la direcció la Montserrat Bonet i Agustí. A partir de 2004 n’és el director en Jordi Marin i Montañés . El cor forma part de l’ Agrupació Cor Madrigal que agrupa cinc cors de nivells d’edat diferents: l’Esquellerinc, Albada, Ariadna i Sîgnum.

El Cor Sîgnum, al llarg de més de 30 anys d’existència, ha ofert prop de 300 concerts principalment a Catalunya, però també a Menorca, Suïssa (Schiers, Pontresina), França (Bellegarde, Besse, Issoire) i Àustria (Viena, Klosterneuburg).

La majoria d’aquests concerts han estat compartits amb corals dels països i llocs visitats, les quals després ens han tornat la visita a Barcelona per oferir concerts conjunts en espais emblemàtics de la nostra ciutat, tals com l’Església de Sant Pau del Camps, la Capella Reial de Santa Àgata o el Monestir de Montserrat.

El cor és un mitjà per cantar, aprendre i gaudir de la música; al mateix temps s’hi troba amistat, moments per compartir el lleure i per conèixer formes de vida que fan créixer humanament.

Pròxim Concert

Escolta el cor

Cor Signum de l'Agrupació Cor Madrigal. Si voleu contactar amb nosaltres aneu a contacte.
Copyright 2007. Fet amb Textpattern disseny de Joan Chaparro amb fotografies de Pere Que Quer i altres autors.