Notícies

Cap de Setmana de Treball

9 maig 2015

L'Esquellerinc cap de setmana

El 9 i 10 de maig, petits, mitjans i grans hem anat a la casa de colònies Santoi, de Molins de Rei, a treballar de valent i a passar-ho bé.

Esquellerinc

46ena Trobada del SCIC

30 abril 2013

46a Trobada a Santuari del Miracle

Diumenge 28 d’abril es va celebrar la 46ena Trobada que organitza el SCIC, aquesta vegada simultàniament a vuit monuments emblemàtics de Catalunya.

L’Esquellerinc ho va fer al Santuari del Miracle, al Solsonès. Tot i el mal temps que ens va acompanyar tot el dia, cal felicitar als nostres cantaires que sota la direcció d’en Manel Cubeles ho van fer d’allò més bé interpretant cançons amb textos de poetes catalans com Miquel Desclot, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, entre d’altres.

Surten a la venda les entrades pel concert del 40è Juguem Cantant

6 abril 2013

Cartell 40è Juguem Cantant

Ja han sortit a la venda les entrades pel concert que el grup de petits, interpretaran juntament amb altres corals del SCIC a la Sala 1 Pau Casals de l’Auditori de Barcelona.

Durant el concert Un pont de cançons. El SCIC a L’Auditori el Secretariat de Corals infantils de Catalunya torna a l’Auditori amb la celebració del 40è Juguem Cantant. Una Trobada que aplegarà els més menuts del SCIC i en la que s’estrenarà L’Hora perduda, una cantata escrita expressament per la ocasió amb un conte de Clara Ripoll, poemes de Joana Raspall i música de Jordi Domènech.

El concert se celebrarà el proper dia 25 de maig de 2013 a les 12:30h .

El preu de les entrades és de 7 a 10 euros i estan disponibles al Ticketmaster.

Podeu trobar més dades pràctiques al següent enllaç

JC 2012: Rebel·lió a la cuina

23 abril 2012

L'Esquellerinc Juguem Cantant 2012

El passat diumenge 22 d’abril el grup de Petits vàrem participar a la 39ena edició del Juguem Cantant. Com ja sabeu, enguany és any de Trobada General, així que els més petits hem estat convidats per les altres demarcacions del SCIC per a cantar amb ells. A nosaltres ens va acollir la demarcació de l’Eix del Llobregat, on la coral organitzadora eren els Petits Rossinyols de Sant Salvador de Guardiola.

A primera hora del matí, amb molta il·lusió, ens vam trobar a la porta de l’escola de Sant Salvador de Guardiola per a començar un dia ple d’activitats. Petits Rossinyols, Nou Horitzó, el Virolet… Totes les corals anaven arribant. Primers contactes, assaig general i de seguida… ben mudats, que comença el concert!

Com podeu veure a les fotografies, a més del nostre uniforme en aquesta ocasió hem cantat engalanats amb uns davantals (fets per nosaltres!!), i és que a més de les cançons del Programa Comú vam presentar una cantata d’Antoni Miralpeix: la “Rebel·lió a la Cuina“. La directora del concert, la Marta Rodoreda, va lluir també un barret de cuinera per posar la salsa a l’actuació… i és que el concert va sortir ben bé per llepar-se’n els dits!

Com que de tant parlar de menjar ja començàvem a tenir gana, vàrem anar a dinar. Havíem d’agafar forces per la tarda! Un grup d’animadors del poble ens van reunir al pati de l’escola, formant una rotllana gegant amb tots els cantaires de totes les corals i ens van proposar tot de jocs i danses. No vam parar de jugar i riure fins a l’hora de marxar!

Ara ja ens toca preparar-nos per als concerts de final de curs. I esperar amb moltes ganes la Trobada General, on esperem que els Mitjans/Grans s’ho passin tan bé com nosaltres al Juguem Cantant.

Cartell del 39è Juguem Cantant

Comença el curs 2011-2012!

21 octubre 2011

Arrenca el curs 2011-2012 i ve ple d’activitats per a l’Esquellerinc!

El proper mes de novembre farem un cap de setmana de treball, juntament amb el Cor Albada i el Cor Ariadna. Aprofitarem per assajar molt, però també per a conèixer-nos millor i divertir-nos molt!

Per Nadal, com cada any, celebrarem el concert de l’Agrupació amb tots els cors de la família Cor Madrigal.

De cara al segon i tercer trimestre tenim un programa ben especial: el grup de Mitjans-Grans participarà a la 45ena Trobada General organitzada pel SCIC, on interpretaran una cantata especialment composada per l’ocasió pel mestre Antoni Ros-Marbà.

Per la seva banda, el grup de Petits serem convidats a participar en el Juguem Cantant d’alguna demarcació veïna, així que també tindrem feina!

Comencem el nou curs, amb moltes ganes i il·lusió!

  • 21/10/11 | Activitats de cursos anteriors +més
  • 06/04/08 | Surten a la venda les entrades pel concert de l'Auditori +més

Pròxima Activitat

  • 14/06/15

    Concert de final de curs amb l'Albada
    00:00, ,
    +més

Escolta el cor

L'Esquellerinc de l'Agrupació Cor Madrigal. Si voleu contactar amb nosaltres aneu a contacte.
Copyright 2007. Fet amb Textpattern disseny de Joan Chaparro amb fotografies de Noemí Riba i diversos autors.